Blogikirjoitusten takia pahoinpidelty toimittaja: Kyseinen muusikko ei ole edes lukenut kirjoituksia

17.09.2010 12:20 - Eeva Rajala

Suomalaismuusikko pahoinpiteli helsinkiläisen freenlance-toimittajan viikonvaihteessa tämän kirjoittamien blogikirjoitusten takia. Toimittaja kertoo nyt Voicelle, ettei kyseinen rokkari ollut edes itse lukenut kyseisiä kirjoituksia.

- Kysyin, onko tämä kyseinen henkilö lukenut edes tekstiä, mistä on kyse. Hän ilmoitti, ettei ole lukenut tekstiä, hänelle on vain siteerattu jotain kohtia. Tulee mieleen, että tässä napattu juttuja irti asiayhteydestä. Saadaan kuulostamaan se rankemmalta ja radikaalimmalta kuin mitä se on ollut, pahoinpidelty toimittaja Nalle Österman kertoo.

Östermanin mukaan hänen blogikirjoituksensa ovat viihdekirjoituksia. Miehen mukaan reaktio voi juuri olla negatiivisviritteinen, jos tekstistä on sieltä täältä napattu pari kohtaa irti.

Tapahtumat saivat alkunsa päivää ennen sunnuntaiyönä tapahtunutta pahoinpitelyä. Toimittaja oli tavannut kyseisen muusikon eräässä tilaisuudessa, missä artisti oli katsonut aiheelliseksi ojentaa toimittajaa verbaalisesti. Rokkari oli käskenyt lopettaa kirjoittamisen, koska toimittaja "kirjoittaa paskaa".

Seuraavana iltana Österman oli törmännyt rokkariin sattumalta Kalliossa sijaitsevassa karaokebaarissa, jossa ajatustenvaihto kyseisestä asiasta jatkui. Loppujen lopuksi toimittajan lähtiessä baarista muusikko oli hyökännyt kimppuun. Österman on tehnyt asiasta rikosilmoituksen.

Österman otti itsestään kuvan heti tapahtuneen jälkeen.

Kilpailut

Uusimmat