Lauri Tähkä jää tauolle: Aion ryhtyä lammaspaimeneksi

18.10.2010 10:09 -

Tämän syksyn keikkakiertueen jälkeen pitkälle tauolle jäävän Lauri Tähkä & Elonkerjuun laulaja Lauri Tähkä eli Jarkko Suo kertoi Voicen Heräämössä, että tauon aikana hän aikoo kasvattaa lampaita.

Tähkä kertoo puolileikillisesti, että on aina haaveillut lampaiden kasvattamisesta. Kun keikkatauko alkaa, hänellä olisi kerrankin aikaa hoitaa vaikka sitten  lampaita.

- Joo kyllä, olen jo miettinyt miten hienoa on, kun tulee kesä eikä tarvitse lähteä minnekään, Tähkä visioi.

Mies myös kertoo, ettei hänen lampaistaan tulisi lihateurasta, sillä hän suunnittelee elikoilleen "pitkää ikää". Kyseessä olisi siis enemmänkin hermolepo kuin rahan tienaaminen karjaa kasvattamalla.

Mikään varma juttu Tähkän paimenen ura ei kuitenkaan ole, sillä mies kertoo, että koko bänditauon hienous on juuri siinä, että voi tehdä mitä tahansa ilman sitoumuksia muualle.

- Jos musta tuntuu, niin voin vaikka lähteä vuodeksi Balille, Tähkä kertoo.

Lauri Tähkä & Elonkerjuun keikkakuntoa esittelevä Iholla-cd ja dvd ilmestyi viime viikon keskiviikkona. Tänä keskiviikkona yhtyeen keikka The Voice Juhannus Himosfestivaalilta nähdään Voice TV:n Voice Live -ohjelmassa kello 17. Netissä keikan voi katsoa jo nyt, täältä.

Kilpailut

Uusimmat