Sensuroitu Lauri Tähkä: Olen minä ihan helvetinmoinen kiroaja

19.10.2010 08:48 - Eeva Rajala

Levy-yhtiö joutui siistimään Lauri Tähkän & Elonkerjuun viime viikolla julkaistua Iholla-livelevyä Tähkän kiroilun takia. Mies myöntää Voicelle olevansa melkoinen kiroaja.

- Olen minä ihan helvetinmoinen kiroaja. Kyllä ne vähän joutuivat karsimaan sieltä. Ehkä se oli ihan hyvä, kun meillä on paljon noita lapsukaisfaneja ja perheet katsovat lauantai-iltana DVD:tä. Etteivät artistit koko ajan kiroile. Se ei ole kovin kohteliasta ja korrektia, Tähkä kommentoi Voicelle.

Lauri Tähkä sanoo, ettei kiroilu ole hänelle mitenkään itse tarkoitus, vaan asia joka tulee esiin. Mies kertoo, että sehän kuuluu myös suomen kieleen. Tähkän mukaan kiroilu ei kuitenkaan sovi aina joka paikkaan.

- Jos lasten kuullen kiroilee ja jos siitä tekee numeron, tulee siitä lapsillekin iso juttu. Jos se menee soljuvasti puhekielessä, niin eivät lapset siihen kiinnitä huomiota, Tähkä selventää.

Lauri Tähkä & Elonkerjuu on tällä viikolla The Voice Live -ohjelman tähti. Ohjelmassa näytetään taltiointi yhtyeen kesäisestä keikasta Voicen juhannusfestivaalilta Himokselta. Taltiointi nähdään VoiceTV:llä keskiviikkona ja lauantaina klo 17.00 sekä sunnuntaina klo 12.00. Keikan voi myös tämän viikon ajan katsoa Voicen netistä. Keikkataltioinnin voit katsoa tästä!

Kilpailut

Uusimmat