Yleisö 'saa' taukoa Lauri Tähkästä – tässä syy

23.10.2010 12:32 - Eeva Rajala

Lauri Tähkä & Elonkerjuu lähtee syksyn viimeisten keikkojen jälkeen määrittelemättömän pitkälle tauolle. Solisti Lauri Tähkä kertoo Voicelle, ettei kyseessä ole kuitenkaan mikään väsymys.

- Itsellä on ollut sellainen olo, että kun paljon ollaan tehty ja Suomi on pieni maa, niin nyt ehkä myös tuo yleisö on nähnyt aika paljon meitä. Meidän täytyy jäädä vähän paussille. Sellainen olo itsellänikin on, että on ehkä järkevää tehdä jotain muutakin, Tähkä summaa.

Tähkä on bändeineen tehnyt rankasti töitä viimeisten vuosien aikana. Kahdeksan vuoden aikana on julkaistu kuusi levyä. Tähkä kertoo, että hänen pisimmät tauot bändistä ovat olleen kolmen viikon luokkaa.

Lauri Tähkä ei osaa ennustaa ollenkaan, koska bändi tulee takaisin tauolta. Mies tokaisee vain, että "katsotaan nyt sitten" Mies ei kuitenkaan aio jättää musiikkia kokonaan yhtyeen tauolla ollessa.

- Myös urheilu ja kuntoilu tuovat voimakasta adrenaliinia kehoon, muttei sekään voita esiintymistä, Tähkä kuvailee.

Eilen Tukholmassa esiintynyt Lauri Tähkä & Elonkerjuu heittää vielä kuusi keikkaa Suomessa ennen taukoa. Keikat ovat marraskuussa Helsingissä, Tampereella ja Hämeenlinnassa ja joulukuussa Jämsässä, Tahkolla ja Seinäjoella.

Mikäli et ehdi kyseisille keikoille, voit vielä nauttia Lauri Tähkän juhannuskeikasta Voicen Juhannusfestivaalilta, kun keikka nähdään tänään ja huomenna Voice TV:n The Voice Live -ohjelmassa. Ohjelman tulee tänään klo 17.00 ja huomenna klo 12.00. Keikka on vielä viikon loppuun saakka nähtävissä myös netissä. Tarkasta keikka tästä!

Kilpailut

Uusimmat