Keikka loppuunmyyty, kaikki haluavat eturiviin - Suomeen saapuvan jenkkitähden fanit keksivät jonotusjärjestelmän

27.10.2010 12:30 -

Adam Lambertin fanit haluavat organisoida lauantaina 6. marraskuuta Kaapelitehtaalla soitettavalle keikalle menon niin, että ensin saapuvat pääsevät eturiviin.

Lambertin fanikunta on erittäin asialleen omistautunutta. "Finnberteiksi" itseään kutsuvat suomalaisfanit ovat avanneet Lambertin Kaapelitehtaan-keikkaa silmälläpitäen Jonotusjärjestelmä-nimisen blogin, jossa jonotusta yritetään organisoida.

Organisaattorit ovat ideoineet vuoronumeroihin perustuvan järjestelmän, jota pidetään kasassa nimenhuudoilla. Näin jonottajat voisivat olla vapaammin Kaapelitehtaan ympäristössä, ja ruuhkilta vältyttäisiin.

Hanke on kuitenkin vastatuulessa, sillä anonyymit blogikommentoijat ovat jo ehtineet ilmoittaa, että he eivät mihinkään jonotusjärjestelmään suostu, vaan aikovat perustaa oman, kilpailevan jononsa blogijonottajien viereen. Epäilyksiä herättää myös se, miten tuhannen paikalle saapuvan ihmisen nimet saadaan samaan vihkoon kaikkine tietoineen.

Seurauksena saattaa olla mielenkiintoinen logistinen ongelma, joka muodostuu monesta jonosta, joilla kaikilla on mielestään yhtä suuri oikeus mennä sisään ensimmäisenä.

Tutustu jonotuslistaan täällä (blogspot.com) ja täällä (irc-galleria.net).

Kilpailut

Uusimmat