Tästä miljoonia levyjä myyneestä yhtyeestä tuli vasta viime kesänä ’oikea bändi’

11.11.2010 22:07 -

Irlantilainen Westlife on ollut kasassa jo vuodesta 1998 lähtien ja bändi on julkaissut useita levyjä sekä tahkonnut lukemattomia hittejä. Yhtyeen Nicky Byrne paljasti Voicelle, että kuitenkin vasta tuoreen levyn äänitysten myötä Westlifesta muodostui oikea yhtye.

Bändi äänitti muutaman viikon päästä ilmestyvän Gravity-levynsä viime kesänä jenkkituottaja John Shanksin johdolla. Byrnen mukaan Westlifen aiemmille albumeille bändin jäsenet ovat tehneet omat osuutensa hyvin itsenäisesti, mutta tällä kertaa uusi tuottaja otti uuden lähestymistavan.

- Olimme aikaisemmin tottuneet sellaiseen tyyliin, että kukin meistä kävi laulamassa omat osuutensa ja tuottaja sanoi, ettei paikalle tarvitse tulla enää seuraavana päivänä. John toimi päinvastoin, hän halusi meidän kaikkien olevan paikalla joka ikinen päivä. Meistä tulikin hänen ansiostaan viime kesänä vihdoin ihan oikea bändi.

Varsinkin aina uuden levyn ja sitä seuraavan kiertueen myötä Westlifen toiminta on kiireistä. Kysyttäessä miehen vapaa-ajan vietosta, Byrne kertoo, ettei hän kotonakaan ollessa pääse täysin irti bändistä.

- Haluan viettää tietysti vapaa-aikani vaimoni ja lasteni kanssa, he ovat tärkein asia elämässäni. Westlife on toisaalta minun työpaikkani, mutta se on kyllä sellainen työ, mistä ei koskaan voi olla täysin vapaalla.

Kilpailut

Uusimmat