IL: Suomalaisrokkarille sakkoja toimittajan pahoinpitelystä

18.01.2011 08:20 - Eeva Rajala

Suburban Tribe -yhtyeen solisti Ville Tuomi on tuomittu Helsingin käräjäoikeudessa sakkoihin ja korvauksiin pahoinpitelystä, kertoo Iltalehti. Kyseinen tapaus sattui viime syyskuussa.

Oikeus totesi, että Tuomi vältti täpärästi vankeusrangaistuksen, jota syyttäjä vaati. Tuomi oli polttanut päreensä toimittaja Nalle Östermanin (kuvassa) blogikirjoituksesta. Tapauksen alkukaiut tulivat, kun Tuomi oli Östermanin mukaan lähestynyt häntä uhkaavasti risteilyllä. Tuomi oli kuullut, että hänestä puhutaan ikävään sävyyn Östermanin blogikirjoituksessa.

Österman otti kuvan itsestään heti tapauksen jälkeen.

Österman kertoi oikeudessa, että Tuomi oli tehnyt kurkunleikkauseleen ja sanonut, että kirjoittaminen pitäisi lopettaa. Risteilyn jälkeen ilta jatkui helsinkiläisessä karaokebaarissa, missä muusikko jatkoi toimittajan mukaan uhkailua. Österman katsoi parhaaksi poistua baarista, mutta huomasi sen jälkeen, että laulaja juoksi hänen peräänsä. Sen jälkeen toimittaja huomasi makaavansa maassa.

Osapuolten tarinat eroavat toisistaan merkittävästi. Tuomi totesi eilisessä oikeuskäsittelyssä, ettei hän edes tavannut Östermania baarissa.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat