Järjestäjä Metallican Lapin keikasta: Ideana täysin järjetön

01.02.2011 14:12 -

Diili-ohjelmasta tuttu Sampo Kaulanen on hämmentänyt villillä ideallaan tuoda Metallica soittamaan Lapin tuntureille. Mies myönsi Voicelle idean olevan lähtökohdiltaan melkoisen älyvapaa.

Kaulanen kertoo hurjalta kuulostavan idean Metallican rahtaamisesta Lapin tuntureille saaneen alkunsa myöskin Diilissä syksyllä mukana olleen Jouni Talvisen unesta. Kaulanen ja Talvinen laittoivatkin hynttyyt yhteen niin ikään ohjelmassa kisanneen Arttu Lipsosen kanssa ja päättivät alkaa toteuttamaan suunnitelmaa.

Kaulanen nauraa Voicelle porukan itsensä toki tajuavan megabändin rahtaamisen Lappiin olevan täysin pähkähullu idea, eikä vähiten mammuttimaisen keikkapalkkion vuoksi. Suunnitelmaa kuitenkin pusketaan eteenpäin tosissaan.

- Kun oikeasti miettii, niin ideanahan tämä on täysin järjetön. Keikkaliksa olisi tarkoitus saada lipuista ja yhteistyökumppaneilta. Yritämme saada nyt bändiin jollain tapaa suoraa kontaktia, sillä silloin asioiden eteenpäin vieminen olisi huomattavasti helpompaa.

Suunnitelma on esitetty jo Muonion kunnanjohtajalle, joka otti idean hyvin vastaan.

- Tämä olisi Käsivarren Lapin yhteinen ponnistus. Totta kai tarvitsemme paljon apua kaikenlaisilta ammattilaisilta. Logistiikan suhteenhan tämä on melkoinen urakka, sillä yleisön ja bändin tavaroiden kuljettamiseen tarvittaisiin kaikki Lapin läänin bussit.

Kaulanen sanoo, ettei mitään tiukkaa deadlinea järjestämisen suhteen ole vielä asetettu. Alun perin suunnitelmissa oli toteuttaa konsertti syksyllä 2012, mutta miehen mukaan aikataulu tulee todennäköisesti venymään.

- Näillä näkymin menee varmaankin vuoteen 2013. Mikäli emme Metallicaa saa, on harkinnassa myös muita vaihtoehtoja. Jokin keski-ikäiseen kuuntelijakuntaan vetoava artisti todennäköisesti pyritään saamaan.

Kilpailut

Uusimmat