IL: Kaaos Scooterin keikalla Onnelassa

14.02.2011 08:44 - Eeva Rajala

Scooterin lauantaisen Suomen-keikan järjestelyt suututtivat yleisön niin, että paikan päällä Vantaan Onnelassa syntyi kaaos, kertoo Iltalehti.

Paikalla olleen naisen mukaan kaaos syntyi, kun yökerhon alakerrassa ilmoitettiin, että kyseinen keikka järjestetäänkin yläkerran klubitilassa. Väkijoukko alkoi pakkautua portaisiin. Tilannetta pahensi se, että musiikin alkaessa kuulua yläkerrasta, järjestysmiehet eivät antaneet ihmisten siirtyä eteenpäin. Scooter keskeytti keikkansa kaaoksen takia.

- Portaikossa olevat ihmiset alkoivat tuuppia toisiaan. Paniikkitilanne syntyi, kun klubin puolella olevat alkoivat purkautua alas hysteerisesti ahtauden takia, jolloin portaikossa olevat ihmiset alkoivat kaatuilla taaksepäin, nainen kertoo lehdelle.

Poliisi saapui paikalle usean yksikön kanssa ja ryhtyi niin sanotuksi liikenteenohjaajaksi portaikossa. Loukkaantumisilta ei vältytty. Paikalla ollut Niina kertoi lehdelle, että hänen olkapäänsä meni rytäkässä sijoiltaan. Ambulanssimiesten paikalle saapuminenkin kesti tungoksen takia.

Poliisin mukaan paikalla oli yhteensä 2 500 ihmistä. Onnelan yläkertaan mahtuu 1 500 ja alakertaan 1 000 ihmistä. Viihdekeskus Flamingon markkinoinnista vastaava toimitusjohtaja Joonas Ruoholahti ei osaa sanoa, miten näin pääsi käymään, sillä Onnelassa on järjestetty ennenkin keikkoja suurelle väkijoukolle. Tiketin toimitusjohtajan mukaan keikkalippurahojen takaisin saamisesta on tullut joitakin kyselyjä.

Lähde: Iltalehti

Kilpailut

Uusimmat