Näin Scooter reagoi kaoottisen Vantaan keikan keskeyttämiseen – katso

14.02.2011 15:08 -

Saksan pitkän linjan tanssiylpeys Scooter aiheutti lauantaina Vantaan Onnelassa kaaoksen, kun bändin keikalle pakkautui liikaa yleisöä. Bändi itse oli itse keskeytyksen johdosta ihmeissään.

Ongelmat Onnelassa johtuivat iltapäivälehtien mukaan siitä, että yleisö ei tiennyt missä kerroksessa ravintolaa keikka pidetään. Konsertin alettua alakerrassa olleet ihmiset yrittivät suunnata ylös, mutta järjestysmiehet estivät asiakkaiden liikkumisen, mistä aiheutui kaoottinen tilanne. Poliisin mukaan paikalla oli yhteensä 2 500 ihmistä. Onnelan yläkertaan mahtuu 1500 ihmistä ja alakertaan 1000 ihmistä.

Keikalla kuvatussa videossa nähdään, kuinka kesken yleisön huudattamisen yhtyeelle tullaan kertomaan, että keikka on keskeytettävä. Nokkamies H.P. Baxxter kertoo katsojille, että poliisit ovat saapuneet paikalle ja bändin on lopetettava soitto. Tämä aiheuttaa melkoisen huutomyrskyn, mutta kaikeksi onneksi konserttia pystyttiin myöhemmin jatkamaan.

Youtube-videoon jätettyjen kommenttien perusteella paikalla ollut yleisö on raivostunut tilanteesta. Moni on kutsunut keikkaa kaikken aikojen mokaksi ja hämmästelee, miten järjestelyt onnistuttiin sössimään niin pahasti.

Kilpailut

Uusimmat