Sunrise Avenue etsii lämmittelijää keikalleen

16.02.2011 12:45 - Eeva Rajala

Sunrise Avenue heittää kolmen keikan minikiertueen maaliskuun loppupuolella. Bändi etsii nyt itselleen lämppäriä minikiertueen viimeiselle keikalle Lahteen.

- Tiedän itsekin, kuinka vaikeaa vielä tuntemattoman bändin on päästä esille ja ajattelimme nyt tässä vähän jeesata. Isoista keikoista sitä itsekin aikoinaan haaveili, joten miksei anneta mahdollisuutta nyt sitten muillekin, Sunrise Avenue -solisti Samu Haber pohtii.

Lämppärikisa on käynnissä Hitlantis-musiikkinettipalvelussa. Palveluun pitää kirjautua sisään, mikäli siellä ei jo ole, ja hakea omalle orkesterilleen mahdollisimman paljon faneja.

- Sen jälkeen Samu Haber valitsee näistä kymmenestä finalistista voittajan loppuunmyydylle keikalle. Kerrankin orkestereilla on itse mahdollisuus vaikuttaa. Keräämällä vain tarpeeksi monta fania ja pääsemällä kympin sakkiin, niin on todella lähellä jo vähän isompia areenoita, kertoo Hitlantiksen puuhamies Wall Valpio Voicelle.

Sunrise Avenue heittää Suomessa kolme keikkaa maaliskuussa: Helsingin The Circuksessa 24. maaliskuuta, Turun Koomassa 25. maaliskuuta ja Lahden Sibeliustalolla 26. maaliskuuta.

Hitlantiksen löydät täältä!

Kilpailut

Uusimmat