Voicen biisivinkki: Maailman seksikkäin artisti

28.02.2011 16:53 - Mikko Räsänen

Musiikkivideoiden aikana seksi myy, mutta mitkä ovat oikeasti maailman seksikkäimpiä artisteja?

Voicen julkaisi lauantaina uutisen, jonka mukaan Maja Ivarsson oli Emma-gaalan seksikkäin nainen. Täällä luettavissa oleva uutinen herätti vilkasta keskustelua puolesta ja vastaan. Osa lukijoista liputti Majan puolesta, osa oli täysin eri mieltä.

Keskustelun innoittamina Voicen uutistoimittajat miettivät, kuka on heidän mielestään se seksikkäin artisti. Alla jokaisen uutistoimittajan valinnat ja YouTube-videolinkit, joiden perusteella voi arvoida näitä valintoja.

Samulin valinta:
Marie Andersson (Sahara Hotnights)
- Ruotsalainen Sahara Hotnights valloitti allekirjoittaneen jo vuonna 1999 julkaistessaan C’mon Let’s Pretend –debyyttinsä. Hienossa tyttöbändissä vakuuttaa toki mahtava musiikillinen anti, mutta myös muusikoiden erittäin viehkeä ja seksikäs ulkonäkö. Erityisesti laulaja Maria Andersson saa meikäläisen pasmat niin pahasti sekaisin, etten tiedä miten reagoisin, mikäli naisen joskus tapaisin. Vau!! Ai niin, ja onhan tämä kyseinen Visit to Vienna myös vallan hyvä biisi, vallan hyvältä What If Leaving Is a Loving Thing –lätyltä.

Mikon valinta:
Alizée
- Ranskalainen 26-vuotias Alizée on hämmentävä ilmestys. Hän on äärimmäisen söpö ja naapurintyttömäinen (vaikka itselläni ei koskaan ole ollut läheskään tuon näköistä tyttöä naapurissa). Kun tuohon kiltin ja viattoman näköiseen olemukseen yhdistetään videolla nähtävä asu ja tanssikoreografia on lopputulos hämmentävä. Joku toinen naisartisti näyttäisi tuossa halvalta tyrkyltä, mutta Alizée onnistuu söpöydellään pysymään viettelevänä. Ja tämän jälkeen kukaan ei voi väittää, etteikö ranska olisi seksikäs kieli.

Iidan valinta:
Lenny Kravitz
- Yksi maailman seksikkäimmistä ja lahjakkaimmista artisteista. Kravitzin käsittämätön karisma ja mahtava ääni tekevät miehestä vielä haluttavamman. Plussaa tuovat tietenkin myös tatuoinnit ;)

Kertokaa lukijat omat suosikkinne. Kuka siis on maailman seksikkäin artisti?

Kilpailut

Uusimmat