Jonna Geagea fanittaa Idols-Lassia

03.03.2011 17:25 - Mikko Räsänen

Tampereen koelauluissa Idols-tuomarina ollut Jonna Geagea kertoo kannustavansa Lassi Valtosta.

Jonna Geagea on onnellinen siitä, että suostui tuomariksi Idols-kisan Tampereen koelauluihin.

- Se oli ihan mieletön kokemus, hän kertoo.

- Siellä oltuani ymmärrän nyt, miksi kilpailijat jännittävät niin paljon. Lassihan sanoi siellä, että meille neljälle tuomarille esiinttyminen jännittää enemmän kuin suurelle yleisölle esiintyminen.

- Olen aivan samaa mieltä. Minuakin jännittää enemmän esiintyä olohuoneessa muutamille ystävilleni kuin mitä jännitti nousta Rantarockin suurelle lavalle.

Jonna myöntää Lassi Valtosen olevan hänen suosikkinsa.

- Lassi oli vain niin hyvä, hän fiilistelee.

Lassista on sittemmin tullut todellinen ilmiö, jolle on syntynyt Facebookiin valtava faniryhmäkin. Jonna näkee tässä myös riskin.

- Toivottavasti Lassi ei vain ala kuvittelemaan olevansa muita fiksumpi tai parempi. Hänellä voi nyt olla 100 000 fania, mutta ne voivat myös kääntyä vihamiehiksi. Mutta minä ainakin olen yhä Lassi-fani.

Pari nuorta Idols-kilpailijaa jätti kilpailun kesken teatteriviikonloppuna. Sen yhteydessä nousi keskustelu, ovatko kisan paineet nuorille liian kovat.

- Onhan Idols ihan kamalaa rökitystä, mutta jotkut handlaa sen ja jotkut ei. Tiktakin tytöt olivat 14-vuotiaita aloittaessaan. Idols vain on sellainen, että joka jamppa ei siihen pysty.

Jonna oli itsekin nuori noustessaan 90-luvulla suursuosioon Nylon Beatin kanssa.

- Ei se ole helppoa, kun tulee nuorena kananmunaa päähän. Eikä me saatu koskaan yhtään hyvää levyarvostelua. Sen takia ei siis ole ihme, että olen nyt lähtenyt todella nöyrällä asenteella soolouralle.

Kilpailut

Uusimmat