Suosittu suomalaisrokkari uskoo Lauri Tähkän comebackiin

15.03.2011 20:13 -

Tänään on laajalti hämmästelty uutista Lauri Tähkä & Elonkerjuun lopettamispäätöksestä. Uniklubi-yhtyeen laulaja Jussi kertoi Voicelle veikkailevansa, että hajoamisesta ilmoittanut yhtye tullaan näkemään yhdessä vielä tulevaisuudessa.

- Tähkähän oli parastaikaa tauolla. Mieli saattaa muuttua vielä myöhemmin ja uskon comebackin tulevan vielä joskus. Toki, jos tuntuu siltä, ettei enää huvita, niin ei silloin kannata rokkia veivata. En kuitenkaan usko ratkaisun olevan lopullinen, Jussi kertoi Voicelle.

Uniklubilla on takanaan yli 10 vuotta kestänyt ura ja laulaja kertoo, että vuosien saatossa myös he ovat välillä pohtineet musiikinteon mielekkyyttä. Uutta intoa on kuitenkin löytynyt oikeanlaisen aikatauluttamisen myötä.

- Yleensä jos homma väsyttää, niin sitten ollaan puoli vuotta keikkatauolla. Bändi kuitenkin tykkää kiertämisestä, niin yleensä kaikki haluavat parin kuukauden jälkeen taas tien päälle. Eli mitään vakavaa ei ole ollut.

- Totta kai olemme puhuneet miten pitkään kierretään ja milloin tehdään levyjä. Pitää välillä huilata, että mielenkiinto pysyy yllä. Väkisin ei voi puskea koko aikaa.

Uniklubi esiintyy tulevana perjantaina Helsingin The Circuksessa järjestettävän The Voice Liveklubin avajaisissa, jossa illan toisena tähtenä nähdään Anna Abreu. Jussi kertoo odottelevansa tulevaa show'ta jo innolla.

- Kovasti odotellaan perjantaita. Meillähän on livemeininki vähän muuttunut ja mukana on myös keikkapianisti, joka on tuonut jamittelumeininkiä mukaan. Nyt sitten bändi niin sanotusti rokkaa enemmän.

15 euron hintaisia pääsylippuja The Voice Liveklubille voit hankkia Tiketistä tai Lippu.fi:stä.

Kilpailut

Uusimmat