Suomalaisyhtye yllätettiin platinalevyillä kesken keikan

07.05.2011 17:47 - Mikko Räsänen

Voicen Liveklubilla esiintynyt Kymppilinja yllätettiin täydellisesti, kun heille luovutettiin platinalevyt kesken keikkan.

Kymppilinja valmistautui esittämään keikkansa päätöskappaleen Minä feat Mariska, joka valittiin viime kesänä vuoden kesähitiksi. Ennen kappaletta Kymppilinjan Janne Ordén piti pienen puheen, jossa hän kiitti Voicea Kesähittikilpailijoista sekä kaikki kuulijoita, joiden ansiosta single oli myynyt kultaa yli 5 000 kappaletta.

Ordén ja muu yhtye eivät kuitenkaan tienneet, että singlen myyntimäärä oli jo noussut yli 10 000:n eli platinarajan. Levy-yhtiö oli pitänyt tiedon salassa. Yllätys paljastettiin kesken Ordénin puhetta, kun Voicen Oku Luukkainen ja Hype Records -levy-yhtiön Tommi Liimatainen tulivat lavalle kädessään kasa platinalevyjä.

- Mitä?, Ordén ihmetteli yllättävää keskeytystä.

Samassa hänen kasvoilleen ilmestyi epäuskoinen hymy.

- Onko se platinaa?!?, Ordén ihmetteli ääneen.

Sen jälkeen lavalla alkoivatkin juhlat, kun Kymppilinjan pojat hyppivät esittelemässä tuoreita platinalevyjään yleisölle.

Myös Tommi Liimatainen puhkui ylpeyttä Kymppilinjan suorituksesta.

- Se että single myy platinaa on todella kova juttu nykypäivänä. Ja biisin kysyntä ei ole loppunut vieläkään, vaan se käy yhä kaupaksi, Liimatainen ihmetteli Minä feat Mariska -kappaleen suosiota.

Ordén oli luvannut viettää illan kuivin suin. Illan aikana luovutettavista platinalevyistä tiennyt Liimatainen oli lyönyt Ordénin kanssa vedon, että tämä ei pysty pitämään lupaustaan. Keikan jälkeen takahuoneessa Ordén myönsi, että yllätys oli ollut niin suuri, että hänen on ehkä pakko kilistää platinalevyjen kunniaksi.

Katso kuvagalleria Kymppilinjan keikasta ja muista Liveklubin esiintyjistä täältä.

Kilpailut

Uusimmat