X-Men-tähti paljastaa: Musiikkia tulossa

28.05.2011 16:08 - Eeva Rajala

X-Men-tähti Kevin Baconilla on veljensä kanssa ollut bändi jo vuodesta 1995. Muutaman vuoden tauon jälkeen The Bacon Brothers on tekemässä uutta musiikkia.

- Olimme tänä vuonna Saksan-kiertueella. Suunnitelmissa on tehdä uusi levy. Joten nyt kirjoitamme ja vain soitamme, Kevin Bacon sanoo Voicelle.

Kevin Bacon kertoi samalla halunneensa aina näyttelijäksi, mutta aloitti esiintyjäuransa musiikilla. Hän alkoi tehdä musiikkia samoihin aikoihin, kun käynnisti näyttelijäopintonsa.

- Soittaminen on ollut minulle aina tärkeää.

Bacon Brothers julkaisi ensimmäisen levynsä Forosoco vuonna 1997. Levyn nimi tulee sanoista, jotka veljesten mukaan kuvaavat bändin musiikkityyliä (folk, rock, soul ja country). Viimeisin New Years Day -levy on vuodelta 2008.

Kuuntele alta bändin Go My Way -kappaleen liveversio:

Bacon tähdittää ensi viikon perjantaina ensi-iltansa saavaa X-Men: First Class -elokuvaa. Baconin lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa James McAvoy, January Jones ja Michael Fassbender. Voice tapasi elokuvan tähdet. Haastatteluita voit katsoa ja kuunnella ensi viikolla sekä televisiosta, radiosta että netistä!

Kilpailut

Uusimmat