Jäähyväiskiertueella oleva huippubändi ylistää suomalaisyhtyettä

04.06.2011 15:37 -

Heinäkuussa Lappeenrannan Saimaa Open Air -festivaaleilla konsertoivan The Scorpionsin jäsenet ovat innoissaan The Rasmus -yhtyeestä.

The Rasmus kiersi The Scorpionsin kanssa Venäjää vuonna 2009, jolloin saksalaismuusikot tutustuivat myös Lauri Ylöseen ja kumppaneihin. Scorpions-laulaja Klaus Meine sekä kitaristit Rudolf Schenker ja Matthias Jabs kertoivat alkuviikolla Vilnassa konsertoidessaan Voicelle olevansa vaikuttuneita suomalaisyhtyeestä.

- Oli todella hienoa saada The Rasmus mukaamme Venäjän-kiertueelle pari vuotta sitten. He ovat upea yhtye ja meillä oli mahtavaa heidän kanssaan.

Tällä hetkellä sooloprojektiaan luotsaava Lauri Ylönen esiintyy Saimaa Open Airissa, missä myös Scorpions nähdään. Rock-veteraanit innostuvat kuullessaan Rasmus-laulajan esiintyvän samoilla festareilla.

- Ihanko totta? Sehän on mahtava juttu!

Meine ja Schenker eivät myöskään säästele ylisanoja muistellessaan lukuisia Suomen-visiittejä. Miehet vakuuttelevat olevansa vaikuttuneita kauniista luonnosta ja erityisesti Suomen kesästä.

- Mieleen nousevat heti yölliset automatkat maanne halki. On uskomatonta kuinka aurinko paistaa keskellä yötä, luonto on myös erittäin kaunis.

- Meillä on paljon uskollisia faneja siellä päin. Emme muuten ole konsertoineet Helsingissä aikoihin ja olemme nyt jäähyväiskiertueella, joten eiköhän olisi aika keikkailla myös siellä.

Katso kuvia The Scorpionsin Vilnan konsertista täältä

Kilpailut

Uusimmat