Kesäfestivaalin paikanvaihtoa vastustetaan boikotilla

08.06.2011 09:40 -

Kivenlahtirock siirtyy tulevana viikonloppuna järjestettäväksi Espoon Kivenlahden sijasta Leppävaaraan. Monet uskolliset festarikävijät ovat päättäneet boikotoida tapahtumaa sen paikan vaihdon vuoksi.

Kivenlahtirockin muuttamista Leppävaaraan kritisoidaan Facebook-ryhmässä ja osa on päättänyt jättää menemättä koko festivaalille. "Kivenlahti Rock Leppävaarassa? VITUT ...en mene" - ryhmässä on noin sata jäsentä, jotka boikotoivat festivaalia sen uuden sijainnin vuoksi.

Facebook-tapahtuman sivuilla kritisoidaan muun muassa sitä, ettei Leppävaarassa ole uimarantaakaan ja Kivenlahtirock kuuluu meren rannalle. 

Kivenlahdessa vuodesta 2005 alkaen järjestetty festivaali muuttaa tulevana viikonloppuna järjestettäväksi Leppävaaran urheilupuistoon. Festivaalin promoottori Jere Makkonen perusteli aiemmin muuton syitä urheilupuiston eriomaisilla puitteilla.

-Leppävaaran urheilupuisto tarjoaa kaikki, mitä hyvän festivaalin järjestämiseen ja yleisön viihtyvyyteen tarvitaan. Alue on laaja ja hyvin varusteltu, lisäksi se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Myöskään asutusta ei ole aivan välittömässä läheisyydessä, Makkonen kertoi aiemmin.

Boikottiryhmään pääset tästä! (Facebook)

Kivenlahtirock järjestetään siis 10.-11.kesäkuuta Leppävaarassa. Artistikattauksesta ja lisää festivaalista voit lukea sen kotisivuilta täältä! (Kivenlahtirock)

Kilpailut

Uusimmat