Suomalaisyhtyeen fanit valittavat: Mitä h**vettiä kuvittelette olevanne

10.06.2011 13:05 -

Kotimaisen rockpoppoo Lovexin musiikkityyli on hieman muuttunut ja sen mukana myös yhtyeen ulkoinenkin olemus. Kitaristi Vivianin mukaan tämä ei ole miellyttänyt kaikkia yhtyeen aikaisempia faneja.

Lovexin kitaristi Vivian kertoi Voicelle, että yhtye oli tarkoituksellisesti hakenut erilaista musiikillista suuntaa muutaman vuoden hiljaiseloa vietettyään. Yhtyeellä oli kasassa jo paljon kappaleita uudelle levylle, mutta sitten he alkoivat miettiä toisenlaista suuntaa.

-Alettiin kelailemaan, että pitäisi löytää oma juttu ja tuoreamman kuuloinen linja. Ei haluttu lähteä tekemään sitä gootti-, lovemetal, -rokkia, mitä ehkä aikaisemmin olemme olleet. Se ei vaan enää tuntunut omalta, Vivian kertoi.

Vivianin mielestä Lovex on nyt paljon parempi bändi kuin aikaisemmin. Yhtye on saanut tyylivaihdoksen myötä paljon positiivista palautetta, mutta myös negatiivista palautetta on tullut yhtyeen vanhoilta faneilta.

-On tullut aika katkeraakin palautetta: "Mitä helvettiä te kuvittelette olevanne? Te olette goottirokkia ja lovemetallia. Ette te mikään poprock-bändi ole". Me olemme mitä olemme, jos ei maistu niin ei tarvitse ostaa levyä, Vivian sanoi.

Nyt kun yhtye on halunnut kasvaa, hakenut muutosta musiikillisestikin ja löytää itsensä, niin miehen mukaan nyt tuntuu jopa hyvältä, että muutos on huomattu vaikka se poikiikin negatiivistakin palautetta.

Kitaristin mukaan yhtye ei voi ajatella liikaa muiden mielipiteitä, vaan heidän täytyy tehdä sellaista musiikkia mikä heistä tuntuu oikealta. Miehen mukaan, jos yhtye ajattelisi liikaa kaikkien muiden mielipiteitä musiikkia tehdessään, tulos ei kuitenkaan olisi mieluisa.

-Tulisi vain sutta ja paskaa. Kaikki henki katoaisi musiikista, Vivian summasi.

Lovex nähdään huomenna Voice TV:ltä nähtävässä The Mill Sessions -ohjelmassa kello 20.00.

Kilpailut

Uusimmat