Provinssirockiin luvassa kaikkien aikojen yleisöennätys!

14.06.2011 09:15 -

Provinssirockin lauantai ja sunnuntai saatiin täpötäyteen, kun 3 päivän liput myytiin loppuun. Ainoa myynnissäoleva lippu on enää perjantai.

Tiedossa on nyt Provinssirockin kaikkien aikojen yleisöennätys. Edellinen yleisöennätys on vuodelta 2008, jolloin Törnävänsaaressa vieraili yli 75 000 festivaalikävijää. Tuolloin Törnävänsaaressa nähtiin muun muassa tänäkin kesänä Suomessa keikkaileva Foo Fighters.

Tulevan viikon aikatauluun on tullut myös muutama muutos. Sunnuntaina soittoaikoja vaihtavat Saarilavalla keskenään Anna Puu ja ruotsalainen Graveyard. Anna Puun uusi soittoaika on klo 15 ja Graveyardin klo 17. Suureen suosioon noussut Jare & VilleGalle vaihtaa sunnuntaina esiintymispaikakseen Rumba-stagelta X-Stagelle ja heidän uusi soittoaikansa on kello 20.45.

Yleisöä kehoitetaan varautumaan ja vaihtamaan lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteissä nopeuttaakseen festivaalialueelle pääsyä. Ennakkovaihtopisteitä on ympäri Seinäjoen kaupunkia ja voit tarkastaa kaikki ennakkovaihtopisteet osoitteesta www.provinssirock.fi.

Majoitusta on tarjolla vielä leirintäalueilla ja yksityismajoituksessa. Kahdella leirintäalueella, Seinäjoen leirintä ja Sahalammen leirintä, leirintäpaikkojen myynti aloitetaan keskiviikkona ja torstaina, jolloin leirintäalueet aukeavat. Kaksi leirintäaluetta, Camp Provinssi ja Kyrkösjärven leirintä, on jo myyty loppuun. Koulumajoituspaikoista Törnävän koululla on vielä tilaa su-ma yöksi, muuten kaikki koulumajoituspaikat ovat täynnä.

Kilpailut

Uusimmat