Mötley Crüen Tommy Lee: Albumeissa ei ole mitään järkeä

20.07.2011 14:30 -

Mötley Crüen rumpali Tommy Lee on jakanut mietteitään musiikkiteollisuudesta. Miehen mukaan kokopitkät albumit ovat turhia.

Tommy Leen mukaan bändien olisi järkevämpää julkaista vain neljän kappaleen EP:eitä, jotka sisältävät miehen mukaan "vain hyviä biisejä, joista ihmiset pitävät". Leen mukaan albumien luomisessa ei ole mitään järkeä, koska ne täytetään ylimääräisillä kappaleilla joita ihmiset eivät halua kuulla.

- Vuoden raataminen studiossa tehdäkseen albumin, kun ihmiset haluavat vain yhden hyvän biisin, on vain v*tun typetää. Siinä ei ole millään tasolla mitään järkeä, Tommy Lee kertoi.

Lee kertoi mielipiteensä koskevan hänen soolomateriaaliaan ja Mötley Crüen uraa, mutta neuvoisi kaikkia tekemään vain EP-levyjä.

- Eivät kaikki yhtyeet varmastikaan ole kanssani samaa mieltä. Minun mielipiteeni on, ettei kannata tehdä kokonaista albumia vaan neljän biisin hitti-EP. Minusta se on vain järkevää, Tommy Lee jatkoi.

Tommy Lee lisäsi Music Radarin haastattelussa, etteivät ihmiset enää osta albumeja, ja kummastelee sen vuoksi pitkäsoittojen tekemistä.

-Jos katsot listoja ja tilastoja, näet etteivät ihmiset enää osta kokopitkiä levyjä, vaan singlejä, Lee kertoo.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat