Mötley Crüen ja Poisonin yhteiskiertue ei parantanut jäsenten välejä

23.07.2011 22:14 - Karoliina Kotala

Legendaaristen rockbändien Mötley Crüen ja Poisonin yhteiskiertue ei ole sujunut fanien toivomalla tavalla.

Nihkeistä väleistään tunnetut yhtyeet päättivät yhdistää voimansa ja lähteä yhteiselle kiertueelle faniensa toiveesta. Suunnitelma ei ole sujunut kuitenkaan parhaalla mahdollisella tavalla, sillä bändien jäsenten välit eivät ole juurikaan parantuneet menneistä vuosista. Mötley Crüen solistin Vince Neilin mukaan yhtyeen jäsenet eivät ole kiertueellaan olleet toistensa kanssa missään tekemisissä.

- Kun ollaan yhteisellä kiertueella, ei muita tule nähtyä. Emme hengaa yhdessä ennen keikkaa, tulemme kaikki paikalle eri aikaan. En saavu keikkapaikalle ennen kuin Poison on lavalla ja he ovat yleensä häipyneet ennen kuin me saavumme lavalle, Neil toteaa.

Mötley Crüen jäsenet eivät olleet aluksi erityisen innoissaan ajatuksesta lähteä yhteiselle kiertueelle Poisonin kanssa huolimatta Poisonin nokkamiehen Bret Michaelsin pyynnöistä. Yhtyeiden fanit kuitenkin painostivat bändejä niin, että jäsenet lopulta päättivät suostua.
Eripuraiset yhtyeet näyttivät jo päässeen sopuun keskenään, kun Mötley Crüen Nikki Sixx pyysi Michaelsilta jopa anteeksi aikaisempia kommenttejaan miehestä. Valitettavasti toiveet jäsenten lämmenneistä väleistä taisivat osoittautua ennenaikaisiksi.

Lähde: ContactMusic

Kilpailut

Uusimmat