Bonnie Tylerin keikan loppu yllätti festivaalijärjestäjätkin

25.07.2011 09:00 - Mikko Räsänen

Saimaa Open Air -festivaalin viimeisenä esiintyjänä esiintynyt Bonnie Tyler lopetti keikkansa yllätykseen, joka sai myös festivaalijärjestäjien suut auki.

Bonnie Tyler heitti Saimaa Open Airin päätösesiintyjänä huikean keikan. Joillakin 2000-luvun alun keikoilla Bonnie alkoi tuntua jäähdyttelijältä, mutta lauantaina hän oli jälleen sellaisessa iskussa, että todisti osaavansa yhä hurmata yleisönsä käheällä äänellään.

Tyler ei kuitenkaan ole enää se sama nuori tyttö, joka löydettiin 19-vuotiaana kykykilpailusta. Tässä kuussa 60 vuotta täyttäneen Tylerin ikä saattoi näkyä ainakin siinä, että hän peruutti festivaaleille suunnitellut lehdistötilaisuutensa vedoten matkaväsymykseensä.

Lavalla Bonnie oli kuitenkin energinen ja hyväntuulinen. Hän kiitteli vähän väliä bändiään ja yleisöään. Kun kiiteltävät uhkasivat loppua, kutsui Bonnie lavan kulisseista eteen vuorotellen managerinsa ja aviomiehensä. Peräti 38 vuotta naimisissa ollut pari ansaitsikin yleisön suosionosoitukset, sillä noin pitkäkestoiset avioliitot eivät ole itsestäänselvyyksiä viihdemaailmassa.

Bonnien keikkasettiin kuului suuri osa hänen tunnetuimmista kappaleistaan. It's A Heartache, Total Eclipse of the Heart, Lost in France ja Faster Than the Speed of Night kuultiin jo varsinaisen keikan aikana. Encoreina Tyler coveroi Janis Joplinia ja Tina Turneria ennen kuin lopetti keikan Holding Out For a Hero -hittiinsä.

Viimeisen kappaleen aikana lavalle ilmestyi yhtäkkiä aiemmin esiintyneen Samantha Foxin tanssiryhmä. Hetken kuluttua myös Samantha itse tuli lavalle tanssimaan tanssijoidensa ja Bonnien kanssa.

Yleisö yllättyi näkemästään, mutta niin yllättyivät myös festivaalin järjestäjät. Järjestäjiin kuulunut Lasse Norres muistutti keikan jälkeen, että yleisö oli saanut todistaa historiallista esiintymistä.

- Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Bonnie Tyler ja Samantha Fox olivat samalla lavalla. Saimaa Open Airissa voi tapahtua tällaisia käänteitä, jotka yllättävät yleisön ja myös tapahtuman järjestäjät, Norres naureskeli.

Bonnie Tylerin keikan lopussa lavalla oli ruuhkaa, kun Bonnien ja tämän yhtyeen seuraksi lavalle ilmestyivät Samantha Fox ja tämän taustatanssijat.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat