Yllätyskäänne rockin superbändin riveissä?

03.08.2011 13:02 -

Vuonna 2008 Velvet Revolver -yhtyeen rivit jättänyt Scott Weiland on vihjaillut, ettei paluu bändiin ole mahdoton ajatus.

Velvet Revolver on muutaman viime vuoden aikana viettänyt hiljaiseloa jäsenten keskittyessä omiin projekteihinsa. Bändi on kuitenkin etsiskellyt samalla uutta vokalistia Weilandin tilalle - turhaan. Nyt ex-solisti on kuitenkin sanonut, ettei hän koe paluuta mahdottomana ajatuksena.

- Olemme sopineet kaunamme ja tulemme taas toimeen. Näen heitä silloin tällöin ja lähettelemme toisillemme tekstiviestejä. Tiedätkö mitä, ei kannata koskaan sanoa "ei koskaan". Kukapa tietää, ehkä heitämme taas tulevaisuudessa keikkoja yhdessä, Weiland kertoo Classic Rock -lehdessä.

Mies sanoo, että kaikilla bändin muusikoilla oli erityinen keskinäinen yhteys, sillä kaikki olivat painiskelleet huumeongelmien kanssa.

- Olimme toiminnassa juuri silloin kun olin pääsemässä irti huumeista ja muut jätkät olivat raittiita ja kuivilla. Meillä oli yhteys, sillä kaikki olimme kokeneet samoja asioita. Olimme hyvä livebändi ja teimme kaksi mainiota levyä.

Velvet Revolverin tauon aikana kitaristi Slash on luotsannut omaa sooloyhtyettään, basisti Duff McKaganilla vuorostaan on Loaded-niminen bändi ja Weiland on vaikuttanut entisen Stone Temple Pilots -yhtyeensä riveissä.

Lähde: Classic Rock

Kilpailut

Uusimmat