Ilouutisia faneille: Tämä megayhtye ei hajoakaan

30.08.2011 07:15 - Eeva Rajala

Slipknot-yhtyeen tulevaisuus näyttää jälleen valoisalta.

Slipknot on nimittäin ilmoittanut lähtevänsä uudelle Yhdysvaltain-kiertueelle. Rumpali Shawn Crahan kertoi asiasta Facebook-sivuilla eilen. Näin loppuivat noin vuoden spekulaatiot siitä, hajoaa yhtye sittenkin basistin kuolemantapauksen vuoksi. Yhtyeen jäsenten syvästi rakastama basisti Paul Grey menehtyi viime vuonna huumeiden yliannostukseen.

- Halusin kertoa kaikille heti itse, koska kuulette sen jostain kuitenkin. Slipknot kiertää ensi kesänä vain Yhdysvalloissa. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö asiat muuttuisi. Ja kun ne muuttuvat, minä muiden bändin jäsenten tavoin, kerron niistä teille, perheelle, ensimmäisenä, Crahan kirjoitti faneille.

Rumpalin mukaan vielä on kuitenkin liian aikaista puhua uuden albumin teosta. Vielä ei ole kappaleita jonossa, sillä yhtye ei ole niitä työstänyt vielä yhdessä.

- Kaikella on tarkoituksensa, joten olkaa valmiina, Crahan vihjaa.

Samaan aikaan toisaalla yhtyeen solisti Corey Taylor on käynyt silmäleikkauksessa, jotta hänen näkönsä paranisi. Leikkaus tehtiin lauantaina ja mies hehkutti hyvää tulosta sunnuntaina Twitterissään:

- Prosessi meni mahtavasti! Kiitos tohtori Rothman! Röntgen-näkö!

Lähde: Contactmusic, Orange

Kilpailut

Uusimmat