Suomalaisbändin yllätys: Fanitytöt esittelivät paljaita rintojaan

09.09.2011 14:15 -

Industrial metallia soittava Turmion Kätilöt heitti keskiviikkona ensimmäisen ulkomaankeikan Berliinissä. Suomeksi laulava yhtye jännitti etukäteen esiintymistä, mutta basisti Master Batesin mukaan vastaanotto oli loistava.

Bändin Berliinin keikka oli osa Suomi Darkness -tapahtumaa, joka järjestetään suurten Popkomm-messujen alaisuudessa. Master Batesin mukaan yhtye pohti ennen esiintymistä, miten yleisö ottaa suomeksi laulavan bändin vastaan. Keikan alettua kuitenkin huoli hälveni ja osa naispuolisista yleisön edustajista intoutui jopa esittelemään rintavarustustaan.

- Viisi ensimmäistä riviä lauloi biisit messissä sujuvalla suomella - tosin varmaan tietämättä mitä he laulavat. Eturivin tytöiltä hävisi sitten jossain vaiheessa estot, kun Kuopion pojat pistivät discon soimaan. Onhan sitä Suomen keikoillakin tapahtunut, mutta harvemmin. Tissit ovat hieno juttu.

Saksan esiintyminen oli Turmion Kätilöille päänavaus Suomen rajojen ulkopuolella esiintymisen suhteen. Lokakuun alussa bändi nimittäin starttaa 12 keikkaa kattavan kiertueen ruotsalaisyhtye Painin kanssa.

- Käydään soittamassa Tsekeissä, Sveitsissä, Itävallassa, Italiassa, Saksassa ja Ranskassa. Fiilikset ovat odottavaiset Berliinin-keikan vastaanoton oltua niin hyvä.

- Tahti on vain niin tiivis, että se pelikunnon ja tasaisen laadun säilyminen rundin loppuun asti jännittää, sillä kalenterissa ei juuri välipäiviä ole. Odotukset ovat korkealla.

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat