Fanit lyttäävät eilen julkaistun Metallica-biisin: Työnnän mielummin neuloja silmiini

26.09.2011 10:05 -

Lokakuun lopussa ilmestyvältä Metallican ja Lou Reedin Lulu-yhteislevyltä on julkaistu nyt kokonaisuudessaan kuultavaksi The View -kappale. Biisi on ehtinyt saada melkoisen suorasukaista palautetta.

Metallica ja Lou Reed julkaisivat virallisella Youtube-kanavalla eilen The View -kappaleen kokonaisuudessaan. Lulu-levyyn on suhtauduttu fanien keskuudessa etukäteen jo ristiriitaisin tunnelmin ja nyt kuultaville saatettu biisi on ehtinyt nostattaa netissä jo palautetulvan.

Jotkut pitävät uutta tuotosta mielenkiintoisena ja Reedin "puhelaulua" hyvänä lisänä sangen perinteiselle Metallica-riffittelylle. Moni Metallica-fani on kuitenkin netin keskustelupalstoilla teilannut The View -kappaleen olevan surkea.

- He voisivat pelastaa kasvonsa hyllyttämällä koko projektin ja kertomalla koko homman olleen silkka vitsi.
- Jos isoisäni pitäisi luentoa samalla kun Metallica soittaa taustalla - se kuulostaisi tältä!
- Tökin mielummin neuloja silmiini, kun kuuntelen tätä.
- Riffi on tylsä, se ei kulje minnekään, eikä biisissä ole melodiaa. Kertosäe on surkea, James pilaa sen huudoillan, soolo on roskaa - silkka katastrofi ja se ei ole Lou Reedin syytä. Hänen runonsa ovat kyllä huonoja, mutta tämä biisi ei ole surkea sanoitusten takia
.

Kuuntele The View -kappale täältä (Youtube)

Lulu-albumin musiikki pohjautuu saksalaisen ekspressionistin Frank Wedekindin näytelmiin. Lou Reed sävelsi kappaleet alunperin keväällä ensi-iltansa saaneeseen teatteriesitykseen.

Lulu ilmestyy 31.lokakuuta.

Kilpailut

Uusimmat