Take That -tähti paljastaa: Olin tulossa hulluksi

10.10.2011 07:36 - Eeva Rajala

Britannian X Factor -kilpailua parhaillaan tuomaroiva Gary Barlow muistelee, miten vaikeata Take Thatin hajoaminen hänelle aikoinaan oli.

Gary Barlow myöntää The Guardian -lehdessä käyneensä läpi pitkän masennusvaiheen Take Thatin hajottua vuonna 1996. Miehestä tuli sen jälkeen ylipainoinen ja hän teki kaikkensa, ettei kukaan tunnistaisi häntä, sillä häntä hävetti.

- Asuin silloin Cheshiressä ja kävin Lontoossa junalla. Minulla oli tapana naamioitua hatulla ja kaikilla. Olin ylipainoinen enkä tuntenut oloani hyväksi. Hävetti olla minä, ja että ihmiset tunnistavat minut, Barlow paljastaa.

Barlow myöntää, että tunsi tulevansa hulluksi. Bändin hajoamisen jälkeen hän ei ollut enää kuuluisa, eikä edes levyjä tekevä artisti.

- Kukaan ei tarvinnut minua. Puhelin ei soinut enää, eikä ollut mitään tekemistä...Se oli kärsimystä. Minulla oli kaunis, valkoinen piano, onnen pianoni. Sillä kirjoitin kaikki hitit. Puoleen vuoteen sillä ei syntynyt mitään ja piano sai minut hulluksi.

Barlow kertoo viettäneensä jopa päiviä vain katsomalla pianoa ja tulemalla hulluksi siitä, miksei saanut luotua enää normaaliin tapaan musiikkia. Mies sanoo tunteneensa jälleen kelpaavansa maailmalle, kun hän kokosi yhtyeen rivit uusiksi vuonna 2006.

- Se päivä on ensimmäinen pitkään aikaan, kun nousin junaan, otin hatun pois päästäni ja vain istuin. Ihmisiä tuli luokseni ja se oli mukavaa.

Uutisoimme viime viikolla, että Robbie Williams siirtyy jälleen sivuun Take Thatin riveistä. Yhtye jatkaa nelikkona, mutta erinäisten tietojen mukaan Take That suunnittelee parin vuoden taukoa musiikista.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat