Egotrippi, miksi lopetitte levyttämisen?

27.10.2011 18:30 -

Egotrippi-yhtyeen viimeisimmästä Maailmanloppua odotellessa -studiolevystä on ehtinyt vierähtää jo kolme vuotta. Omaa soolouraa käynnistelevä laulaja Mikki Kauste kertoi Voicelle, miksi uutta bändilevyä ei kuulu eikä näy.

Moni Egotrippi-fani on kummastellut, josko bändi on lopettanut kokonaan levyttämisen, kun hiljaiseloa äänitysrintamalla on ehtinyt vierähtää tovi jos toinenkin. Mikki Kauste oli pari vuotta sitten mukana Kuorosodassa, jonka nostattaman julkisuuden myötä olisi ollut hyvä sauma julkaista uutta materiaalia. Näin ei kuitenkaan käynyt.

Kausteelta on ilmestynyt juuri ensimmäinen soolosinkku Tie, jolla mies osallistuu myös Syksyn sävel -ohjelmaan. Vaikka luvassa on vuodenvaihteen jälkeen myös sooloalbumi, ei laulajan mukaan oman musiikillisen uran käynnistely ole vaikuttanut Egotripin verkkaiseen julkaisutahtiin.

- Olemme saaneet niin hitaasti vietyä biisejä eteenpäin. Kappaleita on kyllä valmiina odottamassa, mutta emme ole vielä saaneet valmiiksi sellaisia tekstejä, jotka avaisivat nuo biisit. Se on pitkä prosessi. Kaikilla meillä on omia töitä, joten soolourani ei suoranaisesti vaikuta taukoon. Näyttää nyt siltä, että Egotripin seuraava levy venyy ensi tai sitä seuraavaan vuoteen.

Laulajan mukaan ei ole vaaraa, että soolouran starttaaminen vaikuttaisi Egotripin toimintaan muutenkaan. Kauste kertoo, että vuonna 1993 perustettu bändi rullaa omaa tahtiaan.

- Egotrippi on instituutio joka pyörii. Nyt loppuvuodestahan me olemme taas keikoilla ja keväällä taas kaikki ovat sen verran kiireisiä, että minulla on hyvä sauma tehdä soolojuttua.

Kilpailut

Uusimmat