Tunnettu suomalaisrokkari oli päätyä Rolling Stonesin riveihin?

07.11.2011 12:00 -

Michael Monroe paljastaa tuoreessa elämänkerrassaan monia yllättäviä sattumuksia vuosikymmenten varrelta. Eräs mielenkiintoinen tapaus liittyy bändikaveri Sam Yaffaan ja Rolling Stonesiin

Michael Monroe muistelee kirjassaan vierailuaan Guns N' Rosesin Englannin Milton Keynesissä heittämässä jättikonsertissa toukokuussa 1993. Samalla keikalla lavalla nähtiin myös Rolling Stones -kitaristi Ronnie Wood.

Wood vietti konsertin jälkeen aikaa myös Monroen ja Yaffan kanssa, kun miehet treenasivat Gunnari-kitaristi Slashin hotellihuoneessa tulevaa yhteistä studiosessioita varten.

- Ronnie Wood tuli istumaan mun viereen ja alkoi kyylätä, kun mä soitin bassoa. Mä vaan soitin ja mietin, että "oh shit". Se oli aika ufoa, Yaffa muistelee.

Paljastui, että Wood ei viettänyt aikaa suomalaismuusikoiden seurassa ainoastaan huvikseen. Bill Wyman oli nimittäin juuri tuolloin jättänyt Rolling Stonesin ja yhtyeellä oli uuden basistin etsintä edessä.

Wood soitti pian hotellihuonekohtaamisen jälkeen Slashille ja uteli vielä erikseen, millainen mies Yaffa oikein oli.

- Slash sanoi sille, että mä oon helvetin hyvä basisti ja mukava äijä. Ronnie oli vastannut, että "katsotaan mitä voin tehdä". Eihän siitä sen jälkeen mitään kuulunut, mutta oli se aika uskomatonta, Yaffa kertoo.

Kilpailut

Uusimmat