Tämän takia Guns N’ Roses aloittaa keikkansa aina myöhässä

08.11.2011 11:15 - Eeva Rajala

Guns N' Roses on vuosien saatossa saanut maineen myöhästelijänä. Yhtyeen keulahahmo Axl Rose on nyt yrittänyt selitellä myöhästelyjä.

Gunnarit ovat saaneet kovaa kritiikkiä faneiltaan sen jälkeen, kun yhtye viestitti Facebookin kautta, että fanien nyt vain täytyy elää sen kanssa, että yhtye myöhästelee. Yhtye selvensi myöhemmin, ettei se tarkoituksellisesti vähättele fanejaan.

Rose kertoi newyorkilaisen radioaseman haastattelussa, että hän pitää todella hyvää huolta äänestään ja tekee myös syketreenin ennen lavalle astumista. Rutiini on hänelle kuin uskonto.

- Jokaisella tässä yhtyeessä on omat fyysiset rutiininsa, mitkä pitää käydä läpi. Teen paljon syketreeniä. Pitää saada itsensä oikeaan tilaan ja sitten lähteä lavalle, Rose kertoo.

Mies myöntää myös, että hänellä on vaikeuksia laulaa joitain yhtyeen vanhoja kappaleita, sillä ne menevät alkuperäisessä versiossaan korkeammasta rekisteristä kuin mistä hän nykyään laulaa. Rose sanoo esimerkkinä You Could Be Mine -hitin tuumien, mitä ihmettä hän ajatteli tehdessään kappaleen.

Fanit todennäköisesti kysyvät seuraavaksi, voisiko Axl Rose ja yhtye millään aloittaa äänenavauksia tai jumppatuokioitaan hieman aiemmin, ettei keikan tarvitsisi myöhästyä tunteja niiden takia.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat