Nine Inch Nails palaa

12.12.2011 21:45 -

Trent Reznor kertoo tuoreessa haastattelussa, että hiljaiseloa viettäneeltä Nine Inch Nailsilta voi hyvinkin olla luvassa pitkäsoitto ensi vuoden aikana.

Reznor kertoo The Sun -lehden haastattelussa, että pari vuotta sitten jäähyväiskiertueen heittäneen Nine Inch Nailsin on aika aktivoitua.

- Nine Inch Nails ei ole missään nimessä kuollut, mutta kaikki keikkailu ja levyjen teko on heitetty syrjään hetkiseksi. Oletan, että vuonna 2012 saattaa päivänvalon hyvinkin nähdä uusi NIN-levy.

Reznor on parin viime vuoden aikana ollut mukana monissa projekteissa. Mies muun muassa perusti How To Destroy Angels -kokoonpanon, sekä teki musiikkia The Girl With The Dragon Tattoo- ja The Social Network -elokuviin.

- Minusta alkoi tuntua siltä, että mikäli en patistaisi itseäni mukaan uusiin juttuihin, tulisin katumaan myöhemmin. Liian helposti käy niin, ettei uskalla hypätä oman mukavuusalueensa ulkopuolelle.

- Olen saanut paljoin vaikutteita David Bowielta, sillä hän on heittänyt romukoppaan monia konsepteja, joita hän olisi voinut vielä jatkaa ja aloittanut jotain täysin uutta. Hän unohti yhden imagon ja hämmensi yleisönsä, mikä on todella iso riski. Bowiella on ollut pokkaa, eikä hän ole lypsänyt yleisöä viimeiseen tippaan.

Viimeisin Nine Inch Nails -studiolevy oli vuonna 2008 julkaistu The Slip.

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat