Nämä ovat vuoden 2011 suurimmat hetket musiikkimaailmassa

15.12.2011 22:15 - Katariina Näreaho

Vuoteen 2011 mahtuu paljon. Myös musiikkimaailmassa on sattunut ja tapahtunut tämän vuoden aikana, katso kohokohdat.

Billboard-sivusto on eritellyt musiikkimaailman kaksikymmentä kohokohtaa.

Yksi mullistavimmista ja surullisimmista asioista oli soul-tähti Amy Winehousen (27) kuolema. Laulajatar menehtyi kesällä, 23. heinäkuuta.

Iloisimmista asioista puolestaan voisi mainita laulajatar Beyoncén ja räppäri Jay-Z:n vauvauutiset. Nainen julkisti asian tämän vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Laskettuaika on helmikuussa.

Mullistavaa on myös teinitähti Justin Bieber, joka on kasvanut lapsesta melkein aikuiseksi tämän vuoden aikana. Poika täytti keväällä 17 vuotta ja on kokenut monia asioita tänä vuonna. Hän on aloittanut vakavan seurustelusuhteen Selena Gomezin kanssa, leikannut lapsellisen pottatukkansa trendikkään lyhyeksi ja hänen äänensä muistuttaa jo melkein miestä.

Dubstep-musiikin saralla on tapahtunut mullistavia asioita myös. Yksi maininnan arvoisista asioita on DJ Skrillexin Grammy-ehdokkuus. Tämä nostatti ihmetystä ehdokkaiden julkistamistilaisuudessa. Skrillex on ehdolla Paras uusi artisi -katogoriassa.

Myös laulajapariskunnan Jenniffer Lopezin ja Marc Anthonyn ero oli yksi musamaailmaa järisyttävistä asioista, jota pyöritellään mediassa edelleen.

Kaikki 20 suurinta asiaa voit lukea Billboardin sivuilta. Mukaan pääsevät muun muassa Lady Gaga, Adele, Steve Jobs sekä maailman hirveimmän kappaleen esittänyt Rebecca Black.

Kilpailut

Uusimmat