30 Seconds To Mars hajoamishuhujen keskellä – näin vastaa yhtye

05.01.2012 09:15 - Eeva Rajala

Aiemmin huhuttiin, että parin vuoden maailmankiertueelta kotiutunut 30 Seconds To Mars hajoaisi, mutta miten on asian laita?

Sitkeistä huhuista huolimatta yhtye on nyt vahvistanut, ettei se ole koskaan aikonut hajota. Yhtye keskittyy tämän hetkisellä tauolla vain elämään tässä ja nyt -fiiliksellä. Rumpali Shannon Leto selvensi, ettei bändi ole koskaan sanonut, että tauko olisi yhtyeen loppu.

- Uskon, että me kaikki olemme olleet kysymysmerkkeinä. Osaksi sen takia, että ihmiset ovat alkaneet kysellä paljon tulevaisuudestamme ja olemme vain vastanneet, että "puhutaan nyt vain tästä hetkestä." Sekin on meille tärkeää, yhtyeen keulahahmo Jared Leto kertoo Kerrang!-sivuston haastattelussa.

Solistin mukaan tulevaisuus on kaikille mysteeri, mutta he ovat kaikki siitä innoissaan. Hiljattainen maailmankiertue oli Leton mukaan suuri lahja ja matka, jota muistella hyvillä mielin.

Yhtye päätti kahden vuoden maailmankiertueensa New Yorkiin joulukuun alussa. Kiertueeseen mahtui yli 300 konserttia, joten on ymmärrettävää, että yhtye haluaa ottaa nyt omaa aikaansa.

Lähde: NME

Kilpailut

Uusimmat