Nouseeko Ultra Bra kesällä festarilavoille?

07.02.2012 11:02 - Mikko Räsänen

Kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Unibet on käynnistänyt vedonlyönnin siitä, esiintyykö Pekka Haaviston vaalikampanjan aikana yhteen palannut Ultra Bra vielä tämän vuoden aikana.

Ultra Bran esiintyminen Pekka Haaviston tukikonsertissa sai fanit toivomaan, että bändi nähtäisiin lavoilla muuallakin. Paluun puolesta puhuisi ainakin se, että bändi löysi yhteisen sävelen hetkessä palattuaan yhteen vuosien tauon jälkeen. Mahdollisia paluukeikkoja puoltanee myös se, että yhtyeen suosio on poissaolon aikana vain kasvanut entisestään. Comeback-konsertin liput suorastaan revittiin käsistä ja mustan pörssin lipuista sai maksaa korkeimmillaan satoja euroja.

Ultra Bra -mania ei ole varmasti jäänyt festarijärjestäjiltä huomaamatta, joten ei olisi mahdotonta ajatella, että Ruisrock, Provinssi tai vaikka Flow-festivaali tarjoaisi Ultra Bralle huomattavaa korvausta yksittäisestä festarikeikasta.

Peliyhtiö Unibet on käynnistänyt vedonlyönnin siitä, tuleeko Unibet vielä esiintymään tänä vuonna. Lisäkeikkoja pidetään mahdollisina, mutta ei todennäköisinä, sillä pienimmän kertoimen saa se vaihtoehto, että bändi pysyy hajallaan ja muusikot omien projektiensa kimpussa. Ultra Bran lisäkeikkojen vedonlyöntikerroin on 2,4 ja hajallaan pysymisen 1,5.

"Monet Ultra Bran jäsenet vaikuttavat musiikkibisneksessä edelleen, mutta eri projekteissa. Unibet uskoo uusien kuvioiden pitävän yhtyeen jäsenet niin kiireisinä, ettei yhteisesiintymistä tänä vuonna enää tule. Toisaalta, jos päätöksen esiintymisestä ja rivien kokoamisen voi tehdä niinkin nopealla aikataululla kuin muutama viikko sitten, kaikki on vielä mahdollista", peliyhtiön tiedotteessa kerrotaan.

Kilpailut

Uusimmat