Rolling Stonesin juhlakiertue sinetöintiä vaille valmis?

22.02.2012 07:15 - Eeva Rajala

Legendaarisen Rolling Stones -yhtyeen kitaristi on paljastanut, että yhtye on keskustellut mahdollisesta 50-vuotisjuhlakiertueesta.

Kitaristi Ronnie Wood kertoo Radio Times -lehdelle yhtyeen harkitsevan kiertueelle lähtöä. Monet Rollari-fanit ovat odottaneet jo kauan kiertueen julkistamista, mutta odotus saa edelleen jatkua.

Yhtyeen jäsenet kitaristi Wood, rumpali Charlie Watts, keulahahmo Sir Mick Jagger ja kitaristi Keith Richards laittoivat erimielisyytensä sivuun joulun alla ja viettivät aikaa studiossa keskustellen alustavasti mahdollisesta maailmankiertueesta.

- Jatkamme edelleen keskustelemista. En tiedä, joka viikko tuo tullessaan uutta kehittämistä. Pohjimmiltaan on kyseessä se, että poikien pitää tuntea olonsa jälleen mukavaksi toistensa seurassa. Olemme valmiita lähtemään kiertueelle erikseen, pitää vain tulla jälleen yhdeksi yksiköksi. Olemme kaikki onnellisia, se tunne paranee kerta kerralta, Wood kertoo viitaten jatkuvaan keskusteluun kiertueesta.

Rolling Stones perustettiin Lontoossa huhtikuussa 1962. Mikäli yhtye aikoo lähteä 50-vuotiskiertueelle, on siitä kuitenkin tiedotettava melkoisen nopeasti. Voi siis olla, että jymyuutinen kuullaan huhtikuussa suuren juhlapäivän alla.

Lähde: Contactmusic

Kilpailut

Uusimmat