Kimallekaksoset sopivat riitansa: Rollarit kiertueelle ensi vuonna

16.03.2012 23:45 -

Hyviä uutisia The Rolling Stonesin -juhlakiertuetta odottaville: konkarirokkarit Keith Richards ja Mick Jagger ovat viimein sopineet erimielisyydet ja ilmoittaneet lähtevänsä kiertueelle ensi vuonna.

The Rolling Stones -yhtye nähdään kuin nähdäänkin luvatulla 50-juhlavuotiskiertueella piakkoin, sillä rokkarit ovat saaneet sovittua Richardsin muistelmateoksesta aiheutuneen riitansa. Kaksikko kertoi sovinnostaan yhdysvaltalaisen Rolling Stone -lehden haastattelussa.

- Kun miettii mitä tahansa uraa, kuuluu siihen väistämättä sekä ylä- että alamäkiä, Jagger kommentoi välejään Richardsiin.

Richards puolestaan kuvaili sovinnon aikaansaamista seuraavalla tavalla:

- Olemme käyneet viimeisen vuoden aikana keskusteluja, jollaisia meillä ei ole ollut todella pitkään aikaan ja se on ollut uskomattoman tärkeää.

Vuonna 2010 julkaistussa Life-teoksessaan Richards muun muassa vertasi Jaggeria ärsyttävään kottaraiseen sekä arvosteli tämän miehistä kokoa. Richards kuitenkin katuu nyt elämäkerrassa esittämiään halventavia kommentteja.

- Mitä kirjaani tulee, se oli minun tarinani ja se oli erittäin raaka, kuten halusinkin sen olevan. Tiedän nyt että osa siitä ja osa sen tuomasta julkisuudesta todella loukkasi Mickiä ja kadun sitä.

Kaksikko on riitaantunut aikaisemminkin ja vieläpä useampaan otteeseen. Räiskyvää ystävyyssuhdetta on jopa joskus vitsaillen kutsuttu rockmaailman suurimmaksi saippuaoopperaksi.

Legendaarinen yhtye suuntaa studioon huhtikuussa ja toivoo palaavansa kiertuelavoille jo ensi vuonna. Miehet kertoivat, että ensi vuosi tuntuu tätä vuotta realistisemmalta vaihtoehdolta kiertueen ajankohdaksi. Rolling Stone -lehdessä spekuloitiin lykkäämisen johtuvan kuitenkin ensisijaisesti Richardin terveydentilasta. Mies nimittäin loukkasi päänsä lomaillessaan Fidzillä vuonna 2006.

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat