Rolling Stones pahoittelee väärän tiedon leviämistä

16.04.2012 08:45 - Eeva Rajala

Legendaarinen Rolling Stones -yhtye on ollut puheenaiheena vuoden alusta saakka. Nyt yhtyeen kitaristi Ronnie Wood korjailee julkisuudessa liikkuneita tietoja.

Ronnie Woodin kerrottiin taannoin sanoneen, että Rolling Stones palaa studioon vielä tämän kuun aikana työstämään uutta materiaalia. Nyt Wood pahoittelee, että puhui hieman sivu suunsa ja joutui hieman epämukavaan tilanteeseen keulahahmo Mick Jaggerin kanssa asian tiimoilta.

- Kuulin, kun Jagger sanoi: "Mitä helvettiä?! Emme tiedä mitään vielä!" Ja sanoin, että "Tiedäthän millainen media on. Minä itse kerroin oman henkilökohtaisen näkemyksen; Minusta olisi hienoa mennä studioon." Media käsitti asian väärin, Wood kertoo Billboardille.

Wood onkin nyt esittänyt omat pahoittelunsa yhtyeen muille jäsenille.

- Minun ei olisi pitänyt sanoa tällaisia asioita, mies tuumii.

Rollarit eivät siis ole virallisesti ilmoittaneet tekevänsä uutta materiaalia. Varmaa on kuitenkin se, että yhtyeestä julkaistaan Rolling Stones 50 -juhlakirja heinäkuussa ja vielä nimeämätön dokumentti myöhemmin syksyllä. Juhlakiertueen on uumoiltu alkavan ensi vuoden puolella.

- Meillä on 50-vuotisjuhlat. Mitä ikinä tapahtuukaan, sen tiedämme seuraavien kuukausien aikana, Wood sanoo hieman varovaisemmin.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat