Miljoonia myyneen poikabändin faneille huonoja uutisia

04.05.2012 08:15 - Eeva Rajala

Vanhojen poikabändien paluu ja uusien poikabändien syntyminen näyttäisi olevan trendikästä.

'N Sync-yhtyeen jäseniltä on myös kyselty, voisivatko he millään ajatella paluuta. 'N Sync teki muun muassa Justin Timberlaken maailmankuuluksi. Yhtyeen riveistä kuuluu kuitenkin sellaista ääntä, ettei tätä bändiä nähdä tekemässä paluuta ainakaan vähään aikaan.

Yhtyeen jäsen J.C. Chasez (kuvassa vasemmalla) kertoo Hollywood Reporterille, ettei fanien kannata pidättää hengitystä ja odottaa heidän paluutaan.

- Sellaista vain ei näy korteissa. Uskon, että jokaista meitä on pyydetty muutamaan kertaan tekemään paluu. Minulta ainakin kysytään. Mutta me olemme onnellisia, mitä silloin aikoinaan oli, ja olemme onnellisia, kun olemme siirtyneet eteenpäin, Chasez kertoo.

Hiljattain lavalla on nähty paluun tehneet Backstreet Boys, New Kids On The Block ja Take That. Chasezin mukaan paluu pitää kuitenkin tehdä vain oikeista syistä, eikä sellaisia tällä hetkellä löydy.

- Kaikki sanovat, että "tekisitte paljon rahaa, ja keikoille tulisi hirvittävästi ihmisiä". Mutta ei se ollut viimeksikään syy, miksi teimme sitä. Teimme sitä, koska uskoimme meillä olevan jotain raikasta tarjottavaa viihdemaailmalle. Ennen kuin tunnemme niin uudelleen, emme ole tulossa takaisin, mies jatkaa.

'N Synciltä muistetaan muiden muassa kappaleet It's Gonna Be Me ja Bye, Bye, Bye.

Lähde: Billboard

Kilpailut

Uusimmat