Tästä uudesta suomalaisartistista levy-yhtiöt kilpailivat - kuuntele!

18.05.2012 18:15 - Karoliina Kotala

Radioaallot hiljattain valloittanut suomalaisartisti Ronya on selvästikin alusta asti tehnyt vaikutuksen kuulijoihinsa.

20-vuotias suomalaislaulajatar kertoo tehneensä sopimuksen Warner Music Finland -levy-yhtiön kanssa jo neljä vuotta sitten. Nuoressa tähdessä on nähty potentiaalia laajemmaltikin, sillä Ronyan päätyminen edellämainitun levy-yhtiön listoille oli kaikkea muuta kuin perinteinen.

- Mulla oli muutama vaihtoehto, mutta päädyin Warneriin. Se oli hyvä, sillä sain rauhassa pohtia ja kuunnella, että mitä eri levy-yhtiöt haluavat sanoa ja mitä ne tarjoavat minulle, laulaja pohtii.

Tulevalta levyltä on ilmestynyt kaksi sinkkua Annoying ja Hyperventilating, ja Ronya on tehnyt vaikutuksen kuulijoihinsa vahvalla äänellään. Laulajatarta onkin vaikea uskoa suomalaiseksi, sillä brittiläiseltä isältä peritty täydellinen englannin ääntämys on kaukana kuuluisasta suomalaisesta tankeroenglannista. Myös live-esiintymiset artisti mainitsee vahvuuksikseen.

- Sen mä osaan. Mun ei tarvitse miettiä, että osaanko mä laulaa tai pitääkö laulaa playbackina. Voin antaa itsestäni aidon kuvan ja tehdä huoletta paljon keikkoja, Ronya kertoo.

Esikoisalbumi The Key is the Key julkaistaan 13. kesäkuuta. Kuuntele alta levyltä löytyvä Hyperventilating-kappale.

Kilpailut

Uusimmat