Yksi kuoli rockyhtyeen lavan romahtaessa – näin bändi kommentoi suru-uutista

18.06.2012 07:15 - Eeva Rajala

Eilen uutisoitiin laajasti, miten Radioheadin rumputeknikko menehtyi lavarakennelman romahtaessa kesken kaiken ennen konserttia Torontossa lauantaina.

33-vuotias rumputeknikko Scott Johnson menehtyi, kun lavan yläosa romahti yllättäen hänen päällensä konsertin valmistelujen aikana. Onnettomuus tapahtui vain tunteja ennen kuin porttien piti aueta ja 40 000 yhtyeen fania saapua konserttialueelle. Konsertti peruttiin heti tapauksen jälkeen.

Nyt yhtyeen rumpali Philip Selway on julkaissut Radioheadin nettisivuilla tiedotteen tapahtuneesta. Selway kertoo yhtyeen olevan surun murtama.

- Olemme surun murtamia ystävämme ja kollegamme Scott Johnsonin kuoleman takia. Hän oli ihana mies, aina positiivinen, kannustava ja hauska; hyvin taitava ja kunnioitettu jäsen kiertuetiimissämme. Kaipaamme häntä hyvin paljon. Ajatuksemme ja rakkautemme ovat nyt Scottin perheen ja läheisten luona, Selway kertoo.

Kyseessä olisi ollut Radioheadin viimeinen keikka Pohjois-Amerikan kiertueella. Yhtyeellä on nyt aikaa hengähtää hetki. Seuraava konsertti Roomassa 30. kesäkuuta.

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat