Suomalaisrokkarin ikimuistoisin keikka: Pää aukesi ja basisti kakkasi housuun

03.07.2012 12:45 - Rea Tallgren

Hybrid Childrenistä tuttu Kari Reini paljasti Radio Cityn haastattelussa hyvin hämmentäviä yksityiskohtia yhtyeen taannoiselta keikalta.

Kaikki sai alkunsa, kun Velvet Revolver saapui aikoinaan Helsingin jäähalliin esiintymään ja Hybrid Children oli kutsuttu päivän varoitusajalla lämppäämään megabändiä. Yhtyeen silloinen rumpali Reini oli kunniasta niin innoissaan, että päätti tehdä esikuviensa tapaan jotain täysin hullua.

- Nyt on kuitenkin omat lapsuudensankarit lauteilla ja ne on tuttuja kaikennäköisestä rock-kohelluksesta, että mäkin kannan korteni kekoon. Vaikka rumpali olenkin, olin päättänyt hajoittaa kitaravahvistimen siihen keikan loppuun.

Mies ei kuitenkaan aikonut uhrata oikeaa vahvistinta, vaan hänellä oli omasta takaa tyhjiä kitaran kaiutinkaappeja, jollaisen hän päätti tuhota.

- Sellaisen olin sitten asetellut siihen hyvälle paikalle ja ajattelin viimeisen biisin jälkeen hyppääväni rumpukorokkeelta ja otan halvan varakitaran ja sipaisen sen läpi siitä kauitinkaapista, niin että kaikki näkee, että kyllä Suomessakin osataan maailmantyyliin rokata.

Keikan aikana kaiutinkaapin taakse oli kuitenkin rakennettu rumpulavaa ja siirretty palikoita, jolloin verkko siinä kaiuttimen päältä oli kuin äärimmilleen viritetty hyttysverkko. Kitara pamahtikin suoraan verkosta takaisin Reinin päähän niin kovaa, että hänen otsansa aukesi.

- Mun ura rock-tähtenä loppui siihen, mua talutettiin siitä lavalta pois, tuli Punaisen Ristin tyypit ja ne kantoi mua sinne takahuoneeseen. Vieressäni kulki kollegani, joka oli jostain syystä onnistunut tekemään tarpeensa housuunsa.

- Sit minä ja tää basisti kävellään siinä käytävällä, toisella kääkit housuissa, toisella otsa auki. Sit siinä kävelee vastaan Slash ja Duff McKagan ja äijät tulee sillei et kiitos keikasta, että oliks hyvä show? Ei siinä voinut sanoo muuta kun et ihan perushomma, Reini summaa.

Kuuntele hulvattoman hauska haastattelusta Radio Cityn sivuilta!

The Voice ja Radio City ovat molemmat osa SBS Mediaa.

Kilpailut

Uusimmat