Rednex-yhtyeen nokkamies: Suomalaisilla on intohimo bailaamiseen!

29.07.2012 12:15 - Karoliina Kotala

90-luvun suosikkipoppoo Rednexin keulahahmo Ace ylistää suomalaisia koviksi bilettäjiksi.

90-luvun kiireisimpinä keikkavuosina ympäri maailmaa ahkerasti kiertänyt ruotsalaisbändi kertoo nauttineensa suurinta suosiota useimmiten Saksassa, ja Acen mukaan syy löytyy energisestä show'sta.

- Saksalaiset muistuttavat paljon suomalaisia, heillä on intohimo bailaamiseen. He ovat toisaalta todella virallisia ja tehokkaita ja tekevät mitä pitää silloin kun pitää, mutta he rakastavat myös hyviä bileitä, Ace selvittää.

Mies kertoo yhtyeen nauttivan suuresti myös esiintymisistä Suomessa. Acen mukaan Suomesta löytyy oma eksotiikkansa, läheisestä sijainnista huolimatta.

- Suomalaiset muistuttavat paljon ruotsalaisia. Toisaalta Suomessa näkyy runsaasti vaikutteita myös idästä, joka tekee minusta Suomesta mielenkiintoisen ja eksoottisen maan. Pidän paljon suomalaisista ja Suomen kulttuurista, Ace kehuu.

Muun muassa Cotton Eye Joe - ja Wish You Were Here -hiteistä muistettava bändi keikkailee edelleen ahkerasti, mutta Ace kutsuu bändin lavakeikkoja enemmänkin teatteriksi.

- Emme ole kuin normaali popbändi, me koostumme suuresta joukosta ihmisiä ja sitä voi kutsua teatteriesitykseksi, jossa on lähes joka esityksessä eri ihmisiä. Show'mme on erittäin haastava ja raskas, hypimme ympäriinsä tunnin ajan ja sen kanssa kiertäminen on raskasta, joudumme vaihtamaan säännöllisesti esiintyjiä. Rednex ei siis ole vain ne ihmiset, jotka näet lavalla, vaan iso joukko muitakin ihmisiä, Ace selvittää.

Kilpailut

Uusimmat