Pelle Miljoona paljasti suomalaisen ykkösidolinsa: Hän opetti, että rumpali määrää!

13.08.2012 22:45 -

Pelle Miljoona on pitkän linjan arvostettu muusikko, jota varmasti fanitetaan ympäri Suomea. Voice selvitti osaako mies itse fanittaa.

- Suomalaisista ykkösidoli on ollut ja tulee aina olemaan Remu. Remulta opin, että rumpali määrää bändiä. Tykkään Remusta henkilönä ihan helvetisti. En kuitenkaan halua tietää Remusta mitään sen enempää, sillä fanittamiseen liittyy se tietty salaisuus, Pelle naureskelee.

Pelle Miljoona on käynyt kesän aikana soittamassa muutamilla pienillä festareilla, mutta festarikokemukset ovat nykyään aivan erilaisia kuin nuorena.

- Nuorena kundina Haminassa asuessani lähdettiin liftaamaan teltta ja reppu messissä Turkuun Ruisrockiin ja Pori Jazziin. Se oli hienoa aikaa ja liftaamallakin pääsi, nykyään ei enää pääse. Festarikokemukseen liittyi se matka ja erityisesti paluu kotiin, persaukisena ja nälkäisenä, Pelle muistelee hymyillen.

Festareilla kerätyt bändikokemukset vaikuttivat osaltaan siihen, miksi mies itse lähti tekemään musiikkia.

- Ruisrockissa näin ensimmäisen kerran MC5-yhtyeen, joka oli ihan mieletön ja yksi suuri vaikuttaja siinä, miten minusta tuli muusikko. Välillä se on pienestä kiinni, kun satut väärään paikkaan väärään aikaan.

Kilpailut

Uusimmat