Katsojat pelastivat Krista Siegfridsin - suoraan UMK-finaaliin

25.01.2013 08:15 - Heli Thoren

Tekoripset, tylliunelma ja iloinen meno eivät riittäneet tuomareille. Katsojat sen sijaan vaikuttuivat Krista Siegfridsin eilisillan esityksestä.

Eilen illalla oli vuorossa Uuden Musiikin Kilpailun toinen livelähetys. Ensimmäisessä alkukarsinnassa jatkoon päässeet Diandra Flores ja Mikael Saari saivat seuraa Krista Siegfridsistä ja hevibändi Arionista.

Illan ennakkosuosikki, Voice Of Finland -ohjelman tunnetuksi tekemä Krista Siegfrids pääsi pisteillään suoraan finaaliin - tosin ei illan tuomareiden ansiosta. Vaaleanpunainen peruukki päässään ja rohkea korsetti yllään esiintynyt nainen sai sekä kiitosta että kritiikkiä vaihdikkaasta menostaan.

- Sinulla ei ehkä ole kisan paras lauluääni, eikä kisan paras kappale, mutta sinulla on ehdottomasti kisan paras show, tuomari Toni Wirtanen tuumi.

Toiset tuomareista luonnehtivat naisen esitystä jopa liian energiseksi. Katsojat olivat kuitenkin eri mieltä. Katsojaäänien perusteella Krista Siegfrids saa pukeutua seuraavan kerran tylliunelmaansa 9. helmikuuta järjestettävässä finaalissa. Myös hevibändi Arion pääsi suoraan finaaliin eilisessä esikarsinnassa.

Kilpailut

Uusimmat