Anssi Kela julkisti keikkapäiviään: 'Olen täynnä virtaa'

26.02.2013 21:45 - Niina Jokiaho

Näyttävän paluun tehnyt Anssi Kela lähtee kevätkiertueelle hyvin mielin.

Anssi Kelan edellisestä radiolistan ykkössijasta ehti kulua 8 vuotta. Nyt tuore Levoton tyttö -single on kirinyt radioiden soitetuimmaksi. Aiempia listaykkösiä ovat muun muassa kappaleet Puistossa, Milla ja 1972.

Levoton tyttö on maaliskuussa (22. päivä) julkaistavan uuden albumin ensimmäinen singlelohkaisu. Kiertueelle mies ja bändi lähtevät heti levyn julkaisun jälkeen.

- Levottomasta tytöstä on vain muutamassa viikossa tullut yksi suurimmista hiteistäni ja olen täynnä virtaa. Uusi versio on päivitetty, keikoille lähtee Anssi Kela 2.0, mies toteaa innoissaan.

Kelan mukaan bändin kokoonpano on muuttunut ensimmäistä kertaa kahteentoista vuoteen. Uutta liikettä bändiin ovat tuoneet niin kitaristi- kuin rumpalivaihdotkin. Rumpalina toiminut Kelly Ketonen joutuu jättäytymään sivuun aikatauluongelmien vuoksi.

- Paradoksaalisesti rumpalin poisjäänti aiheutti sen, että minun täytyi löytää kitaristi: päätin nimittäin siirtää bändissäni kitaraa soittaneen veljeni Villen rumpujen taakse ja etsiä korvaajan hänen tontilleen. Uusi mies yhtyeessäni on monissa liemissä marinoitunut kitaristi Tuomas Wäinölä; eräs tämän maan kovimpia soittajia, Kela kertaa.

Anssi Kela keikat maalis-toukokuu

29.3. Juankoski, Ruukin Kievari
12.4. Kuopio, Henry's Pub
13.4. Ähtäri, B 52
19.4. Lohja, Amarillo
20.4. Ruka, Zone
27.4. Järvenpää, Black Pool
10.5. Joensuu, Kerubi
11.5. Viitasaari, Pihkuri
17.5. Naantali, Kaivohuone
24.5. Helsinki, Virgin Oil

Kilpailut

Uusimmat