Will.i.am paljastaa: 'Britney Spears avautuu henkilökohtaisista asioistaan tulevalla albumilla'

02.05.2013 21:15 -

Scream and Shout -kappaleessa yhteistyötä tehneet Will.i.am ja Britney Spears ovat linnoittautuneet studioon tekemään Spearsin uutta levyä.

Vastaavan tuottajana Britney Spearsin kahdeksannella studioalbumilla toimiva Will.i.am painottaa, että levyn ennakkosuunnittelu on vaatinut monia kahdenkeskeisiä lounastapaamisia.

- Halusin tutustua Britneyhin syvällä henkilökohtaisella tasolla, jotta saisin hänestä enemmän irti studiossa. Pyrimme tuomaan levyllä Britneyn persoonaa esille, sen sijaan, että tekisimme pelkästään pinnallisia lauluja tanssilattioista, Willi.i.am kertoo.

Spears on avannut sydäntään miehelle toden teolla. Myös yksityiselämän koukerot ovat olleet mukana parin keskusteluissa.

- Olemme jutelleet erilaisista asioista kuten hänen äitiydestään, huolenaiheistaan ja kysymyksistä, joita Britneyn fanit haluaisivat tähdeltä mahdollisesti kysyä. Pyrin toimimaan Britneyn ja hänen kuuntelijoidensa välisenä siltana, Will.i.am paljastaa tulevan albumin konseptista.

Black Eyed Peas -tähti ei paljasta vielä mitään albumin tarkasta julkaisupäivämäärästä, mutta kertoo, että studiosessiot ovat käynnistyneet muutama päivä sitten.

Lähde: Rolling Stone

Kilpailut

Uusimmat