Krista Siegfridsin levyllä mukana koskettava kappale - kirjoitettu kuolleelle isälle

25.06.2013 12:15 -

Laulajatar Krista Siegfridsin elämään on mahtunut traagisia asioita, mutta myös upeita suorituksia erilaisissa laulukilpailuissa.

The Voice Of Finland -ohjelma oli Krista Siegfridsille mahtava ponnahduslauta ja sen myötä naiselle tulikin useita työtarjouksia ja paljon keikkamahdollisuuksia. Laulajatar ei kuitenkaan pompannut musiikkipiireihin täysin tyhjästä.

- Moni ei tiedä, että olen elättänyt itseni jo neljä vuotta erilaisilla musiikkiprojekteilla kuten teatterimusikaaleilla, Siegfrids kertoo Voicelle.

Laulajatar kuvailee Ding Dong! -albumiaan meneväksi bilelevyksi, mutta joukkoon mahtuu myös yksi vakavamman aiheen omaava kappale.

- Levyllä on yksi herkkä balladimainen kappale, joka on kirjoitettu faijalleni. Hän kuoli, kun olin viisitoista. Itseasiassa olen kirjoittanut monia muitakin kappaleita hänen kunniakseen, mutta tämä kyseinen laulu on itselleni merkittävin. Se ei ole mikään ranteet auki -tyyppinen surumielinen kappale. Haluan pikemminkin kertoa isälleni, että kaikki on hyvin ja olen jatkanut elämääni positiivisella mielellä eteenpäin. Mietin usein isääni vieläkin ja olisi todella hienoa jutella hänen kanssaan näin aikuisiällä, Siegfrids paljastaa.

Marry Me -kappaleesta tutun Siegfridsin tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu naimisiinmeno, mutta eräs asia menee jopa häähumun edelle.

- Haluan ehdottomasti tehdä mahdollisimman paljon keikkoja ja kenties yrittää valloittaa myös Suomen ulkopuolisia markkinoita, Siegfrids painottaa.

Katso koko haastattelu tästä!

Kilpailut

Uusimmat