Kesähittivoittaja Tuomas Kauhanen lisättiin Voicen The Risteilyn tähtikaartiin

23.09.2013 12:46 - Rea Tallgren

Marraskuun 14. päivä Tallink Europa seilaa Tallinnaan The Risteilylle. Aiemmin ilmoitettujen tähtiesiintyjien joukkoon lisättiin tänään Tuomas Kauhanen sekä kovassa nosteessa oleva Sanni.

Sanni ja The Voicen Virallisesta Kesähitistä vastuussa oleva Tuomas Kauhanen on tänään lisätty jo aiemmin ilmoitettujen Cheekin, Anssi Kelan ja Scandinavian Hunksin rinnalle Voicen The Ristelyn tähtikaartiin.

- Nyt alkaa paketti näyttää siltä mistä haaveiltiinkin. Ohjelma on tasapainoinen ja viihdyttää taatusti vaativampaakin risteilijää, kommentoi Voicen musiikkipäällikkö Jussi Mäntysaari.

- Olemme tehneet tänä vuonna rohkealla kädellä muutoksia The Voice kanavaan. Olemme olleet muutoksiin erittäin tyytyväisiä, ja niin on kasvavien kuunteluminuuttien muodossa myös yleisömme. Risteilyn muodossa haluamme palvella ystäviämme parhaalla mahdollisella tavalla ja järjestää huikean irtioton arjesta myös radiovastaanottimien tai tietokonepäätteiden ulottumattomissa, sanoo puolestaan Voicen ohjelmajohtaja René Mäkinen.

Ristelylle on jäljellä vielä muutamia vapaita hyttejä. Katso lisätietoa Voicen The Ristelystä tästä!

Kilpailut

Uusimmat