Euroviisuedustaja Softengine: Jatkot venyivät tappiin saakka

03.02.2014 19:45 - Senni Loikala

Viiden nuoren miehen kokoonpano Softengine kertoi Voicelle tunnelmistaan, kun yhtye sai lauantaina tietää valloittavansa lavan vuoden 2014 Euroviisuissa.

Voice pääsi jututtamaan tuoretta euroviisuedustajaa, viiden nuoren miehen kokoonpanoa, Softenginea. Yhtyeen laulaja ja kitaristi Topi Latukka ja basisti Eero Keskinen kertovat, että heti finaalivoiton jälkeen heidän puhelimensa täyttyivät ystävien, sukulaisten ja tuttavien onnitteluista.

Yhtyeen miehistön tunnelmat olivat sekavia voiton jälkeen viime lauantaina. Limusiini oli saapunut nuoria muusikkoja vastaan kilpailupaikalle Espoon Barona-areenalle ja heidät ajettiin jatkoille yökerhoon. Latukan mukaan jatkojen kohokohta oli yhtyeen esiintyminen illan aikana.

- Saatiin vetää uudestaan meidän biisi. Tuomarit oli siellä pystyssä ja hyppi. Ihmiset olivat meiningissä mukana, iloitsee Latukka.

Latukka ja Keskinen myhäilevät, kun heiltä kysytään illan aikana mahdollisesti tarjoilluista ilmaisista drinkeistä. Latukka myöntää illan kuitenkin jatkuneen "aika tappiin" asti.

Kilpailut

Uusimmat